Dermosil

 
  
 

 
 
Ikväll ska jag ta hand om mina fötter, boosta min kropp(vilket jag gör varje dag med de här tabletterna)  och vårda mitt hår och min hy!

Alla produkterna är ifrån Dermoshop.com, jag rekomenderar allt, speciellt fotsaltet och fotcremen som hör till- Underbara! Dock så tycker jag inte att Fresh!Cleansing Night Facial Mask gör någon skillnad. Allt det andra är bra!
 
 
 

 
 
 
 

Boohoo Jelly Heel Shoes

 
Har haft dessa snyggingar i faktiskt snart en vecka, så snygga. De kommer ifrån boohoo och var så otroligt billiga(jag kunde inte låta bli utan jag köpte dessa tre!) Har ni inte upptäckt boohoo.com så gå in och kika- ni kommer inte ångra er, jättefina kläder. Blev dock inte så jättebra bilder då min kamera kände för att ta fula kort med dålig kvalité.. Men de är både jättefina och sköna på!
 
 
 
 
 

The 90's

 
 
 
Alltid roligt att klä ut sig när man ändå är hemma och inte har något för sig.. nåja, jag tycker alltid det är roligt att klä ut sig.. Tycker verkligen att det är en rolig 'outfit'- the wig, chokern, the nude lips osv.. Nu vet jag iallafall att jag inte kommer färga mitt hår lila någongång haha!